Kurser

Kurser for virksomheder

 

Styrk din virksomhed
Multi Business Model Innovation

Lær at anvende smarte og letforståelige værktøjer som styrker din virksomhed gennem 3 kurser:

  1. Få overblikket – du starter med at lære, hvordan BeeBoard kan give overblik over din virksomhed
  2. Forstå jeres forretningsmodeller – Dernæst lærer du gennem BeeStar, hvordan virksomhedens forretningsmodeller er opbygget
  3. Udvikling  – I det 3. kursus lærer du at indkredse og udpeger jeres virksomheds  innovationsbehov, at skabe både mindre fornyelser og store banebrydende fornyelser, samt alle andre fornyelser som ligger mellem de 2 yderpunkter. Endelig får du også værktøjer til at føre innovationer i drift.

Alle kurser tager udgangspunkt i jeres virksomhed -uanset branche og størrelse.

 

Tidligere har virksomheder ofte anvendt den samme forretningsmodel i lange perioder. I dag er det ikke længere muligt. Konkurrence, skiftende efterspørgsel, nye produkter, nye produktionsmetoder, nye distributionsteknologier, nye kommunikationsmåder og nye regler sætter konstant eksisterende forretningsmodeller i farezonen for at blive ødelagt eller svækket.

Derfor oplever så godt som alle virksomheder, at det er nødvendigt at gennemgå virksomhedens forretningsmodeller og tilpasse, ændre eller genopfinde de måder, hvorpå virksomheden skaber indtjening.

Vi viser jer, hvordan I kan arbejde med jeres virksomhed på en let og systematisk måde, så I kan være fremsynede, dygtige og hurtige til at følge op på tidens muligheder og udfordringer.

Bag konceptet står professor Peter Lindgren og forfatter og lærer Margit Gade. De har sammen udarbejdet brugervenlige visuelle værktøjer og undervisningsmateriale, som bringer den nyeste viden og forskning om Multi Business Model Innovation i spil hos alle slags virksomheder.

 ”Vores mål er at formidle viden og forskning på højt niveau – på en let og forståelig måde.”