Events

Konferencer, messer og arrangementer

TheBeeBusiness tilbyder events, som kan være en del af jeres konference eller messe. Vi kan eksempelvis arrangere innovationskonkurrencer, hvor hold med udvalgte studerende med specialiseret viden, konkurrerer om at udvikle nye forretningsmodeller, ideer og koncepter. Udfordringerne kan med fordel komme fra messens eller konferencens deltagende virksomheder.

En anden mulighed er en event, hvor der er fokus på at vise deltagerne, hvordan de selv kan arbejde med Multi Business Model Innovation. Billederne her er fra en Biogas-konference, men i princippet kan vores koncept integreres i et hvilken som helst arrangement og dermed komme til at handle om jeres fag, erhverv eller virksomhedstype.

Biogas 2020

Vi har bl.a. leveret BeeLabs og andet udstyr til konferencen BioGas 2020 som blev afholdt i Skive.

I samarbejde med virksomheder, dystede studerende om at løse virksomhedernes udfordringer og skabe den bedste forretningsmodels-løsning.

Kontakt os, så udvikler vi i samarbejde det koncept, der passer til jeres messe, konference eller arrangement. Mulighederne er mange.

 

“Vi leverer værktøjer,
der skaber nye tænke- og arbejdsmåder”

Tools

Om videoen

Læs om videoen Læs om videoen Læs om videoen Læs om videoen Læs om videoen Læs om videoen

Læs om videoen Læs om videoen Læs om videoen Læs om videoen Læs om videoen Læs om videoen Læs om videoen Læs om videoen Læs om videoen Læs om videoen

“Vi leverer værktøjer, der skaber nye tænke- og arbejdsmåder”

Kontakt os, så udvikler vi i samarbejde det koncept, der passer til jeres messe, konference eller arrangement. Mulighederne er mange.