Homepage

Klar til fremtidens konkurrence

Multi Business Model Innovation
- handler om at udvikle og styrke virksomhed i en tid hvor

konkurrence, skiftende efterspørgsel, nye produkter, nye produktionsmetoder, nye distributionsteknologier, nye kommunikationsmåder og nye regler konstant sætter eksisterende forretningsmodeller i farezonen for at blive ødelagt eller svækket.

Tidligere har virksomheder ofte anvendt den samme forretningsmodel i lange perioder. I dag er det ikke længere muligt. Derfor oplever så godt som alle virksomheder, at det konstant er nødvendigt at gennemgå virksomhedens forretningsmodeller og tilpasse, ændre eller opfinde nye måder, hvorpå virksomheden skaber værdi.

Vi viser jer, hvordan I kan arbejde med jeres virksomhed eller organisation på en let og systematisk måde, så I kan være fremsynede, dygtige og hurtige til at følge op på tidens muligheder og udfordringer. Uanset om I er begyndere eller avancerede eller om virksomheden er stor eller lille.

Kurser

Certificering

BeeLabs

Viden

Referencer

Bestil

Kommende kurser

For virksomheder

BUSINESS MODEL
INNOVATION

Hvis din virksomhed leder efter:

  • nye måder at tjene penge på
  • nye måder til at skabe værdier
  • nye markeder
  • nye forretninger
  • eller nye produkter og tjenester

- så anbefaler vi, at I arbejder med
virksomhedens forretningsmodeller.

For undervisere og konsulenter

BUSINESS MODEL
TRAINING

Vi tilbyder undervisning og workshops som er særlig tilrettelagt for undervisere og konsulenter. På disse særlige forløb vil vi dele vores viden
om Business Model Innovation og gøre dig i stand til at inddrage vores værktøjer og metoder i din undervisning og vejledning.
Forløbene fokuserer på:

  • Værktøjer og proces
  • Baggrundsviden og forskning
  • Praktiske øvelser
  • Ideer til din undervisning og vejledning

Messer og konferencer

BUSINESS MODEL
CHALLENGE & EVENTS

BeeBusiness Challenge & Events kan indarbejdes i alle messer, konferencer og arrangementer – uanset branche. Vi kan eksempelvis arrangere innovationskonkurrencer hvor hold med udvalgte studerende med specialiseret viden konkurrerer om at udvikle nye forretningsmodeller, ideer og koncepter. Udfordringerne kan med fordel komme fra messens eller konferencens deltagende virksomheder.
En anden mulighed er en event, hvor der er fokus på at vise deltagerne, hvordan de selv kan arbejde Business Model Innovation.