Certificering

CERTIFICERING

Er du en erfaren virksomhedskonsulent, rådgiver eller underviser indenfor strategi, ledelse, innovation, vækst eller lignende, kan du blive certificeret BeeBusiness underviser eller konsulent.

Vi tilbyder undervisning og workshops, som er tilrettelagt for undervisere og konsulenter. På disse særlige forløb vil vi dele vores viden
om Business Model Innovation, og gøre dig i stand til at inddrage vores værktøjer og metoder i din undervisning.
Forløbene fokuserer på:

 • Værktøjer og proces
 • Baggrundsviden og forskning
 • Praktiske øvelser
 • Ideer til din undervisning

Certificeringen kræver at du har erfaring indenfor undervisning, rådgivning og det merkantile område.

Vi tilbyder p.t. 3 moduler. Hvert modul strækker sig over 2 dage og du vil blive undervist på et lille hold med 4-8 deltagere.
Kontakt Margit hvis du er interesseret: 42198627  eller kontakt@margitgade.dk

 

Kurser forår-sommer 2022

Modul 1 – Certificering BeeBoard
24. – 25. maj 2022

 

Modul 2 – Certificering BeeStar
30. juni – 1. juli 2022

 

Modul 3 – Certificering Business Model Innovation
24. – 25. august 2022

 

Læs mere om modulerne herunder:


 Modul 1

 BeeBoard

BeeBoard giver brugeren overblik over virksomheden. Virksomhedsejere eller medarbejdere har man ofte en stærk fornemmelse af hvad virksomheden laver, hvordan situation er, og hvad der arbejdes hen imod. Men det viser sig ofte, at alle de som har del i virksomheden ser vidt forskellige ting og tillægger det forskellig betydning.  Du lærer hvordan du sammen med dine fremtidige elever, studerende og kursister kan arbejde med BeeBoard og frembringe et tydeligt billede af virksomhedens aktiviteter eller forretningsmodeller. Samtidig får du også indblik i den forskning som ligger bag BeeBoardet.

BeeBoardet´s særlige fordele

 • Visuelt overblik over virksomhedens forretningsmodeller
 • Viser forretningsmodellernes livscyklus
 • Tydelig fremstilling af indtjening og tab
 • Inviterer til samtale og understøtter kommunikationen
 • Alle kan være med

Modul 2

   Beestar og de 7 dimensioner

BeeStar er værktøjet, når man ønsker at forstå, hvordan en virksomheds forretningsmodeller fungerer. Værktøjet sørger for, at man arbejder struktureret og kommer hele vejen rundt i alle forretningsmodellens dimensioner. Når man har styr virksomhedens forretningsmodeller, kan man langt bedre forstå forretningsmodellernes samspil, vedligeholde forretningsmodellerne, ændre eller skabe nye forretningsmodeller.  Desuden kan BeeStar fastholde alle informationerne, så den viden man oparbejder ikke går i glemmebogen.
På Modul 2 lærer du, hvordan du kan undervise elever, studerende og kursister og hvordan de opnår en stærk viden om en virksomhed. Du vil fremover kunne bruge BeeStar, hver gang du og kursister skal forstå en forretningsmodel til bunds, eller når I skal ændre eller udvikle nye forretningsmodeller. Samtidig vil du få en forståelse for den forskning, der ligger bag BeeStar.

BeeStar´s særlige fortrin

 • Viser hvordan en forretningsmodel er opbygget
 • Sikre at brugeren husker alle 7 dimensioner
 • Laver struktur på brugerens viden om en eller flere forretningsmodeller
 • Hjælper brugeren til at huske og anvende sin viden.

Modul 3

  Business Model Innovation

I dette modul bliver der stillet skarpt på forretningsmodellernes innovationsproces. Altså hvordan en virksomhed kommer fra et behov eller en ide til, at have en fungerende forretningsmodel på markedet.

I modul 3 skal du bruge det du har lært i modul 1 og 2 og sætte det hele i spil – men ikke blindt!
Først handler det om at tage udgangspunkt i det eksisterende og identificere virksomhedens behov. Er der tale om en start-up virksomhed, tager man udgangspunkt i kompetencer, markedet og muligheder.  På denne måde undgår man, at stå tilbage med flyvske ideer, som er umulige, svære eller urentable at gennemføre.

Med andre ord kan man sige, at på dette kursus lærer du, hvordan man kan udforske en virksomheds muligheder med udgangspunkt i den viden man har samlet på BeeBoard og Bestar.

Processens styrke

 • udgangspunkt i virksomheden og virksomhedens styrker
 • afdækker behov og mål først
 • tager højde for alle 7 dimensioner i forretningsmodellen
 • viser hele vejen fra behov eller ide til en velfungerende forretningsmodel på markedet
 • giver en kontinuerlig arbejdsmåde

OBS
Dette kursus kræver at du har bestået kursus 1 og 2

Efter endt kursusforløb har du en stor viden om Business Model Innovation processen. Det vil sige, at du har viden og værktøjer til processen, som du kan bruge, når du underviser eller arbejder med egen virksomhed.

 


Kontakt Margit hvis du er interesseret: 42198627